THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

11 Eylül 2010 Cumartesi

vay ahlaksız

aldatıyorum. daha önce de aldatmıştım, evet... kadınlık duygusunu hiç bu kadar yoğun hissetmemiştim, aynı rujum daha kırmızı, bacaklarım daha seksi sanki..

yanlış tahmin ettiniz, öğrencim değil.. :)

okuldan bir hatunun sevgilisi. bir taksim akşamında tanıştık, içtik, sohbet, eğlence falan filan.. ertesi gün telefonum çaldı, tanımadığım bir numaraya cevap verdim, oydu.. sevgilisinin telefonundan almış numaramı, bu arama masum olabilir miydi? olamazdı çünkü önceki gün biraz kuyruk sallamış olabilirim.. buluşma kararı aldık. nerde buluşacağımız büyük bir problem oldu aslında, sözde arkadaşça bir buluşma, peki niye kaçıyoruz sevgililerimizden, belki biraz yaramazlık? yok yok vicdan yaparım.. belki yapmam.. buluştum.

onun ilişkisinin sorunlarını konuştuk bolca, yakında ayrılacakmış falan fistan.. sevişmek için ayak yapıyor işte.. ama ilginç olan neydi, o konuşurken kayboluyordum, başka bir şey düşünemeden abaza gibi dudaklarına kilitlendim, ve tek düşündüğüm ne zaman gevezeliği kesip beni öpücek? oturduğumuz yerden kalktık, evlere gidecektik güya.. park yerinde, bir hoşçakal öpücüğünü dudaklara yakın bir yerlere kondurmuş olabilirim, devamı geldi elbet.. hayvanlar gibi öpüştük, gerisi arabada..

o günden beri 2 sevgilim var, normalde aldattığım insanlarla bir daha görüşmezdim ama bu başka, dedim ya kayboluyorum herife baktığım zaman.. geçenlerde sevgilisinden ayrılmış. ama ben ayrılır mıyım? tamam belki çok kötüye giden bir ilişkimiz var diğeriyle ama seviyorum onu, böyle odun, böyle hödük olsa da çok şey paylaştım onunla, bazen annesi gibi oldum, ben yetiştirdim bir çok konuda.. bırakamam gibi.. bilmiyorum.. ayrıca kafam çok karışık falan da değil arkadaşım, birisini seviyorum, diğerinden hoşlanıyorum bu kadar basit..