THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

1 Kasım 2009 Pazar

kombinezon ve renkli ruyalar vol.1

Merhaba sevgili okurlar ben bu blogun ikinci yazarı Kombinezon. Tıpkı Jartiyer gibi problemli ilişkisi olan bir kadınım. Blogu açma kararını da yeter artık dediğimiz bir anda aldık. İlişkilerimizden sevgililerimizden bazen bu şekilde kaçmanın faydalı olabileceğini düşündük.

Jartiyer'in sevgilisi ve benim sevgilim bizim sayemizde tanışan aslında iki uç karakter diyebiliriz. Zaten jeepli vadi ağabeyimizi artık tanıyorsunuz. Ben de biraz kendi hayatımdan bahsedeyim.
Yaklaşık iki yıldır aynı adamla beraberim. Aynı evi paylaşıyoruz ve yer yer sınırlı sex hayatımız da lanet olası bir şekilde çok çok sınırlı hale dönüşüyor. Mesela mı; hemen şöyle anlatayım; Perşembe, cuma ve cumartesileri asla ama asla sırnaşma koklaşma yoktur aa tövbe haşa olur mu hiç perşembe mubarek gece, cuma mübarek gün cumartesi de günahkarlara uymak olmaz. Benim içim ne kadar şeytansa sevgilim de inadına üstüme böyle laflarla geliyor. Geçen cuma gecesi saat 23:00 civarı kapı çaldı. Zaten kombiyi köklemişiz evde ki babydoll le dolanıyorum. Sıkıntılara gelemiyorum. Benimki de F.G'nin kitabı elinde dalmış. Öylece açtım kapıyı üstüme uzun bi tunik geçirip. Karşı komşu kakao istemeye gelmiş. Ben de ayol napıcaksınız Melda abla kakaolu krema haha falan diye dalga geçtim. Sonra fikrin aslında hiç de fena olmadığını farkettim. Odaya gidip elinden kitabı aldım. Tuniği yavaşça yukarı doğru çekmeye başladım bu sırada babydoll de sıyrıldı yukarı kucağına oturup bir kaç öpücük kondurdum boynuna. Sonra mızmızlanmaya başladı
--Kombinezon yapma cuma cuma allahını seversen bak kötü oluyorum.
--Kötü ol diye yapıyorum zaten. İki senedir bir cuma bile sevişmedik. Kıralım artık bunu..
--Olmaz mübarek gün cuma. Allah'ın gücüne gider hayır yapamam. Lütfen üstüne bir şeyler giyer misin?
--Bak canım zaten beraber yaşıyoruz. Cumaları da evli olmadığımız halde beraber yatıyoruz. O zaman helalinim de şimdi mi değilim?
--Lutfen bu konuyu daha fazla konuşmayalım. Birbirinden farklı şeyler bunlar.
--Hayır efendim hiç de değil. Seni istiyorum hem de hemen şimdi.
Dedim ve ellerini popoma doğru götürdüm bu sırada göğüslerimi yüzünün hizasına getirip kokumu almasını sağladım. Beni deli gibi istediğini biliyordum. Nefesi hızlanmıştı tenimde hissediyordum.VE bana sadece dur lutfen istemiyorum dedi. AMa ben istiyordum ve istediğimi almakta kararlıydım. Elimi saçlarının arasından geçirip başını geriye eğdim ve ateşli bir öpücük verdim. Ve noldu biliyor musunuz???
Ağlamaya başladı. Allaaam n'olur beni affet, bu kadını ıslah et. Bağışla beni falan diye.
Ulan sanki elleri kelepçeli yatakta. Kalk git bi tane yapıştırsa bile yerdeyim niye ağlıyosun ki zayıf karakter. Her neyse ben bunu görünce kalktım gittim odaya. Ama sabaha kadar kasıkları ağrısın diye en seksi geceliğimi giyip de yattım. Al sana mübarek insan ben buyum işte naaapıyım yani...

9 itiraf:

jartiyer dedi ki...

biz de perşembeleri sevişemiyoruz, (kurtlar vadisi zamanı) ah be kombinezonum, gelmene çok sevindim.

kombinezon dedi ki...

sağol bebeğim. İçimi buraya döküp rahatlayacağım bundan sonra.. Kurtlar vadisi defterini de bir kapatamadı seninki of hadi dizi biter de benim dert hiç bitmez ki:(

Piyaztheoz dedi ki...

kasık ağrısı, acı intikam

marbury dedi ki...

isteyen tarafın erkek olması beklenirken verilen tepkiler sizlere saygısızlık olmus bence. çok ayıp. ilk yorumum bu ve merhaba.

lilith... dedi ki...

al birini vur ötekine valla.
bende de bundan bir tane.
bizimki de çok aşıkmış,sevdiği kızla yapamazmış evlenmeden... sağolsun =)

kombinezon dedi ki...

the oz; erkekleri kendi silahlarıyla vurmayı seviyorum naapıyım..

kombinezon dedi ki...

marbury;hoşgeldin blogumuza:)
işte işin garip kısmı da bu zaten bu blog neden var sanıyorsun:)

kombinezon dedi ki...

lilith; senden full destek bekliyorum o zaman beni en iyi sen anlarsın:(

Adsız dedi ki...

boşaldım