THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

7 Kasım 2009 Cumartesi

kombinezon ve renkli ruyalar vol.2

Arkadaşımızın doğum günü.
Şiddetle davetliyiz. BU nedemekse bilmiyorum ama ısrarla davet ediliyoruz.
Fakat gitmiyoruz.
Neden??
Çünkü orası bir bar.
Alkol var..
Pekala bayım.. Bilmem kaç vakittir beraberiz bir gün içkili bir yere gitmedik. Fakat şimdi benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin doğum gününe gitmememi istiyorsun öyle mi?
Gitmeyeceğimi mi sanıyorsun hahaha..
Sadece gülüyorum.
Gel diyorum içmeyiz diyorum yok.. Olmaz alkollü mekana gidemezmiş, beni de tek başıma yollayamazmış çünkü içenler sapıtırmış. Sanki bir başıma gidiyorum. En az yirmi kişi olucaz diyorum yok..Hayırmış.AMA mış..

Neler yapacağımı göreceksiniz. Bunu onun burnundan getiricem çok pişman olacak. Artık sınırlarımı iyice zorlamaya başladı. BU ilişki benim için artık bir oyuna dönmeye başlıyor. Çok eğlenicem çok!

3 itiraf:

Unknown dedi ki...

bilmiyorum nasıl bir insanla mutlu olabiliyorsunuz... insanlar icince sapıtabilir ama ben kız arkadasıma güvenirim elaleme degil... sevmiyor olmam kız arkadasımı o zevkten mahrum bırakacak değilim... daha sert acıklamalar yapardım ama ne sizi tanıyorum nede siz beni tanıyorsunuz...yanlış anlaşma olur... (:

jartiyer dedi ki...

bir yanlış anlaşılma olmuş bile , kombinezonun sevgilisi de, benim sevgilim de bizi seviyor, ama yaşadığımız bu problemler tamamen onların garip insanlar olmasından kaynaklı. biz de bu traji komik halimizle hem dalga geçiyoruz hem de sizlerle paylaşıyoruz.

yanlış anlaşılma olmasın :)

Unknown dedi ki...

evet size garip geliyor ... bana garip gelmiyor ... cunku hayatımda hep bu tarz insaları gordugum icin... meslegimden dolayı... ben sevgilerine zaten bir şey sölemiyorum ... yoksa neden cekiceksin ki arada sevgi olmasa... (: