THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

20 Ekim 2009 Salı

istiyorum ama..

eve geldiğinde çok gerdindi. onu sakinleştirmek için önce bacaklarımı açıp kucağına oturdum, sonra sert ve çekici göğüs kıllarıyla oynamaya başladım.
- hayatım..
- ne var lan?!
- ne oldu, biri mi kızdırdı benim sevgilimi?
- he ya, işçiler şantiyede arıza yaratmış amuğa goyim..
evet çok gergindi, sinirliydi ama onun sinirlerini almasını biliyordum.. deli gibi salladığı tesbihini ısırarak çektim. ellerini göğüslerime daldırdı ve bütün gücüyle sıkmaya başladı, o kadar canım acıyordu ki büyük bir çığlık attım. bunu bir istek olarak algılayan erkeğim, ön sevişme olayına hiç girmeden tangamı sıyırdı. koltuktaydık. saçlarımı avuçlarına dolayarak, acı çekmemi seyrediyordu hayvan. çok hızlıydı ve çok çabuk gitti. ben hala istiyordum, istiyordum, doymuyordum.. güçlü kaslarıyla beni yere indirdi ve televizyonu açtı. yalvarmaya başladım bir köpek gibi, uyuşturucu istiyordum sanki.. "kurtlar vadisi"ni açtı ve bir daha yüzüme bakmadı. ona daha çekici ve seksi gözüküp tekrar aklını almam gerekiyordu. en büyük kozum olan jartiyerimi giyidim, kırmızı ruj ve dantelli sütyen.. hazırdım aynaya bakıp son kez kendimi süzdüm, harikaydım! salona geçtim, televizyonu kapattım ve müzik setine ortama uygun bir parça koyup, sırtım ona dönük, yaklaşık bir dakika seksi dansımı gerçekleştirdim, daha da devam edecektim eğer öküz gibi horlamaya başlamasaydı hayvan..

5 itiraf:

omo dedi ki...

+18 i kaldır giremiyorum.
hafta içinde.

jartiyer dedi ki...

hahaha biraz güldürdün iyi oldu :)

omo dedi ki...

:)
gülmek güzeldir.
işyeri engelliyor bu zımpıtıyı:(
kaldırırsan sevinirim.
yorumsuz kalırsın:)))
ki senin yazıların +10...

Bukowski dedi ki...

Yazılar +10muş cidden. Uyarı gereksiz. Ben sadece cinselliğine vurgu yaptırarak ilişki yaşayan kadınları anlamıyorum yahu. Yiğidimin kıllı sert göğsüne uzandı, o da ne o çok kızgındı. Ben jartiyerimi giyip seksi dansımı yaptım. Bana çok bayağı ve boş bir kadın izlenimini verdi olay. Ayrıca o herifi kutluyorum burdan. Gerçi tipim değil ama, canmış yani. Horlamış bir de. Aslanım.

Yeni okuyucun.

jartiyer dedi ki...

aramıza hoş geldin Bukowski (: