THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

27 Ekim 2009 Salı

5 saniye..

elimde poşetlerle asansörün kapısını açtım. apartmanın en yakışıklı komşusu tam karşımda duruyordu.
-iyi günler.
-size de.
asansörden inmedi, şaşırmıştım.
-inmeyecek misiniz?
-hayır, çocuklar bütün düğmelere basmış, yukarı çıkmak isterken burada buldum kendimi. artık bütün katları beraber ziyaret edeceğiz.
-hihihi (aslında çok kibar biriyim ben gülüşü) hay allah..
zaten basılmış olan düğmelere şöyle bir baktıktan sonra, komşumun atletik vücuduyla ilgilenmeye başladı gözlerim. sıra yüzünü yakından incelemeye gelmişti. onun da bana baktığını farkettim, bu sırada ilk katta durmuştuk ve inecek yoktu.. gülüşmeler ve ardından vijdanımla hesaplaşmalar içerisindeyken bir şeyin elime değdiğini hissettim. okşuyordu beni..
-çok güzelsin.
böylesine yakışıklı bir adamın ağzından bu iltifatı duymakla ilgilenmiyordum, ondan hoşlanmıştım ve muazzam dudaklarına yapışmamak için kendimi tutmaya çalışıyordum. ikinci kata geldik, yine inecek yoktu, ve 4. kata çok yaklaşmıştık, sevgilim kapıyı açmış beni karşılıyor olacaktı. bir kez daha iri ve yeşil gözlerine baktım, bunu yaparken nefesimin titreyişini hissetmiş olacak ki, dudaklarımı dudaklarının arasına alarak, kendine doğru çekip bıraktı. karşılık vermesem ayıp olacaktı.. aramızda hiç boşluk kalmayacak şekilde aynaya doğru ittim onu. ipeksi saçlarını avuçlayarak delice öpüyordum, kalkan organını hissediyordum, kasılıp duran vajinamın dibinde. asansör çok hızlı gidiyordu, "stop" butonuna basmak üzereydi tam, yakaladım elini ve uzaklaştım ondan, sevgilim kapıda bekliyordu ve 4. kata 5 saniye kalmıştı.. 4, 3, 2, 1..
-iyi günler..
-size de..
kapıyı açıp indim asansörden, evime doğru yürüdüm fakat sevgilim yoktu kapıda, kimse yoktu.. üzüldüm, çünkü son 5 saniyemi boşa geçirmiştim..

3 itiraf:

omo dedi ki...

yaşamışlık veya ıslaklık, o işi devam ettirmek gerekiyordu.
NASIL olsa komşu yine orada. Kıstırabilir yine seni.

jartiyer dedi ki...

şu an içimde vijdan azabı yok ama olabilirdi de,olmasını istedim o an zaten, ama düşününce böylesi iyi :)

aldatmak, aldatılmak, garip kavramlar..

Adsız dedi ki...

Unquestionably consideг that which you ѕtated.
Your favorite reaѕon appеarеd tο
be at the internet the eaѕiest faсtor
to tаκe note оf. I sаy to уоu, Ι ԁefinitely get annoyed whilst folks thіnk about worrіes that thеy ρlainly ԁo nοt гecognise about.
You managed to hіt the nail uρon the top as neatlу as
outlined out the whole thing without haνіng siԁe effect , people can tаke а signal.
Will prοbably be back to get moгe.
Thank you

Revіеw my blog post: Best Wordpress Plugin